Kje nas zavajajo!

četrtek, 11. september 2008

11.september

Ja žal je zopet ta dan, ko je spomin na teroristične napade v Ameriki. Ubogi ljudje,ki so svoje svojce izgubili.
Veliko je bilo o tem pisanega in kaj je še posredno ta zadeva sproživa. Vendar pa je mogoče bilo v vsem tem kar so pisali, da je bila glavna tista terosristična organizacija (Al Kaida) in kako so vse lepo zrežirali in lepo v izredno varovani državi zajeli letala in jih poslali na zastavljene tarče.
No kasneje pa so počasi le pricurljale na površje podrobnosti ki le nio tako zanemarljive in je bilo večino objavljenih stvari zavajanje in izgovor oz. iskanje povoda za napad na Afganistan, Irak.

Dobro pa je pri vsem tem pogledati tudi drugo plat in se potem človek odloči komu bo verjel.
Na netu je že kar nekaj časa film Zeitgeist (Duh časa), ki v kinematografih ne bo predvajan, saj da vpogled kdo kroji naš svet.
Film si je mogoče ogledati angleško različico brez SLO podnapisov na: Youtube (2 ure zanimivega filma za kasnejše razmišljanje)

V treh delih skuša prikazati:
1.) krščanstvo izvira iz poganskega čaščenja sonca in astrologije in ga bogati in vplivni zlorabljajo za kontrolo ljudstva;
2.) 9/11 je bil del zarote vplivne elite in
3.) vse od I. svetovne vojne so ultra bogataši vzpodbujali vojne in finančne krize za kontrolo prebivalstva in da so postali še bogatejši in vplivnejši.

Uradna stran filma: Zeitgeist


Pokaže pa izredno lepo tudi drugo plat,da je bil napad na WTC scenarij lastnih državnikov. To je največja sramora, da nekatere vplivne osebe za dosego nekega cilja naredijo scenarij za napad na svojo državo.